Tøj & Accessories til kvinder

Velklædt til hverdag og fest

Søger du efter smart modetøj og accessories til kvinder i Svendborg, så læg endelig vejen forbi. Vi forhandler lækkert dametøj og modetøj til kvinder. Vores moderigtige tøj og smarte smykker henvender sig til kvinder som vil være smart klædt til hverdag og fest. Vi tager kun få styk hjem af hver model og dækker størrelsesmæssigt fra XS til XXL.

Se seneste kollektioner

Danske DAZZLE ME er inspireret af lyset og kærligheden til det lyse farverige tøj. Der stræbes efter at udtrykke den renhed, friskhed, enkelhed og etik som er forbundet med Norden og dansk design, samt fremme bæredygtighed i produktionen og lave kvalitetstøj, der vil være tidens prøve.

Fra udlandet tilbyder vi blandt andet Hollandske ZILCH og britiske THOUGHT.

For ZILCH er farve vigtig rettet mod den tidløse kvindelige model. Brugen af ​naturlige materialer, er i fokus og den brede vifte af 'bambus basics' føles som en anden hud.

At skabe gennemtænkt tøj alene er ikke nok for THOUGHT - det skal gøres rigtigt hele vejen og der skal tænkes over enhver indflydelse som virksomheden har, med det større mål at minimere miljøaftrykket. Fra stoffet som bruges til hvordan vi designer, fremstiller og leverer tøjet. 

SOULMATE mærket handler om at få sine følelser opfyldt og mærke inspirationen blomstre. Føl dig fri og lad din Soulmate garderobe understrege dig og din individualitet.

 

Accessories

Hertil har vi spændede tilbehør i form af f.eks. tasker, bælter, tørklæder og skønne smykker.

Butikken kan blive jeres for en aften

Har du og dine veninder eller kollegaer lyst til at få butikken for jer selv i et par timer, skal I bare kontakte os og så finder vi sammen en aften hvor det passer. Vores eneste krav er at I er mindst 10 personer.

soulmate-01.jpg
soulmate-02.jpg
soulmate-03.jpg