Brugskunst & Gaveidéer

Hos Butik Prik kan du altid finde dekorativ brugskunst til hjemmet – inde som ude. Vi følger med i tidens trends, men værdsætter i høj grad også det mere traditionelle og tidløse.

  • Smukke krukker
  • Urtepotter
  • Søde figurer
  • Stearinlys og lysestager
  • Julepynt

Blandt vores mærker finder du for eksempel Ib Laursen og Nääsgränsgården.

Personligt velvære

Duft lys i VEGAN serien fra svenske Klinta, er fremstillet med særligt fokus på mennesker, dyr og miljøet. Med ingredienser som vegetabilske olier og sojabønner. Her får du et lækkert og velduftende vegansk lys med forfriskende duft af eksempelvis eukalyptus og pebermynte

Fra Klinta tilbyder vi også de lækre massagelys fremstillet af naturlige og vegetabilske olier og voks. Tænd lyset og efter et lille stykke tid er voksen smeltet og kan nu bruges som den dejligste massagevoks – temperaturen er ikke varmere end du trygt kan dyppe fingerende i det og forkæle en du holder af med en afslappende massage.

Den perfekte gave?

Vores udvalg spænder vidt og du vil altid kunne finde en fin værtindegave, gaven til de gode venner , familien eller den søde ting som lige passer ind hjemme i dit eget hjem. Kig ind i butikken og se vores store udvalg af brugskunst og gaveideer.

Bliv inspireret

brugskunst-01.jpg