Vin & Specialøl

Butler Nephew – Portvin i Top-klasse!

Butler & Nephew & CO blev oprettet i 1829 i Oporto med eksklusiv produktion af meget kostbare vine af højeste kvalitet – handel og shipping.

Denne tradition og politik er forsat op til i dag hvor vi nyder godt af de fornemme ”Tawny’s” og ”Vintage” fra Butler Nephew. Fra denne fantastiske producent har vi hvid, tawny, ruby og pink portvin.

20 years old Tawny – Limited edition

Det er ikke underligt, at denne portvin har vundet guldmedalje ved "Monte Selection" i Brüssel. Det er ganske enkelt topklasse.
Leveres i elegant gaveæske i træ med gennemsigtigt skydelåg - Virkelig flot gaveidé.

75 cl - 20% alkohol - Pris kr. 795,00

English Harbour 5 Years Old Rum

English Harbour 5 Years Old tælles blandt de absolut bedste rom der overhovedet produceres. Og udmærkelser og anerkendelser er de seneste år regnet ned over English Harbour 5 Years Old, der i dag regnes for en af verdens allerbedst producerede rom - og det er klart den billigste af de bedste.

English Harbour 5 Years Old 70 cl. 40 % Alkohol – kr. 315,00

GT Tower tasting kit

Det her er den perfekte gave til sommerfesten eller hvis du bare skal hygge dig med vennerne!

Du får en flaske dansk Premium Gin destilleret på enebær, korriander og fynske gulerødder samt 6 stk. Fever Tree tonic - i alt 24 drinks

Kit´et er færdig pakket i en praktisk og festlig spand med hank lige til at tage med.

Samlet pris kr. 499,00

Jim & Tony

Jim & Tony er to geniale Gin & Tonic-nørder, hvis passion har været at udvikle en gin, som passer perfekt til Gin & Tonic.

Den opgave er blevet fuldendt med fremkomsten af Jim & Tony Bucktorn, der er fremstillet udelukkende ved destillering af nøje udvalgte råvarer som havtorn, enebær, koriander og fennikel.

Den afbalancerede smag med nedtonede lakridsnoter fra koriander og fennikel, syrlighed fra havtorn og kant fra enebær gør denne gin til den perfekte makker til din tonic!

Jim & Tony Gin - Buckthorn 50 cl. 48,9% - Kr. 375,00

Chiliskud fra Chili Klaus

Vindstyrke 12 er lavet på vodka med vild kombination af lakrids og den stærke Carolina Reaper chili. En ægte manddomsprøve! Vindstyrke 6 er med en spændende kombination af lakrids og chili. 

Eneforhandler af Svendborg Vinen

Vores vine er udvalgt i samarbejde med en af landets førende importører, og sortimentet tilpasses årstider og tidens trends.

Svendborg Vinen fås i tre varianter - Rød, hvid og rosé

Ta´ en flaske af hver - kr. 200,00

Stort udvalg af italienske vine

Vi har et stort sortiment af tidens populære italienske vine og naturligvis også vine fra andre lande.

Derudover anbefaler vi 

  • Svendborg Vinen.
  • Grevindens Kirsebærvin.
  • Creme de Sureau – dansk hyldebærlikør i særklasse.
  • Diverse lækre portvine og spiritus'er.

Blandt vores vine er også utraditionelle og mindre kendte, men meget anerkendte producenter som f.eks. LA Cetto fra Mexico.

Mikrobryg og øl af fineste kvalitet

På ølhylderne er vi glade for specialøl, som du ikke finder i ethvert supermarked eller kiosk. Specialøl fra små danske bryggerier som f.eks.  Bryggeriet Refsvindinge , Ø-bryg, Munkebo , Hancock eller måske hollandske  Hertog Jan. Det, som vi sætter mest pris på, er, at øllet skal være en velsmagende oplevelse.

Du finder også Ultrapres i vores ølsortiment – et overraskende godt alternativ til irsk kaffe, som nydes varm med flødeskum. Ultrapres er destilleret af Ultradélice. En prisvindende sød mørk belgisk øl, som er tilsat kaffeekstrakt. 

Dansk Mjød

Butik Prik forhandler også Dansk Mjød i varianterne: Vikinge Blod, Skjalde Mjød og JydeMjød. 

Send en hilsen med godt til ganen...

Som medlem af Euroflorist er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med at sende vine, specialøl mm til din familie eller dine venner - kontakt os og lad os hjælpe.

Se udvalg fra sortiment 

20-tawny-port.jpg
butler-nephew.-pink-portvin.jpg
chili-claus-chiliskud-12-6.jpg
english-harbour-6-year.jpg
gt-tower-butik-prik.jpg
jim-tony-butik-prik.jpg
jydemjod.jpg
skjaldemjod-vikingemjod.jpg
ultrapres.jpg
vin-butik-prik-01.jpg
vin-butik-prik-03.jpg