Privatlivspolitik

– for Blomsterhjørnet / Butik Prik


Sidst revideret 5. juni 2018.
De personoplysninger du deler med os, tilhører dig, og du deler derfor alene disse oplysninger med os fordi vi skal yde en service overfor dig.

1) Data

Vi bruger kun de data du giver os ret til, og benytter dem kun til at ekspedere din bestilling eller for at yde dig en service i form af et Nyhedsbrev med produktnyheder, arrangementer eller tilsvarende.
Vi bruger følgende oplysninger:

  1. Navn og adresse på afsender og modtager
  2. Telefonnummer
  3. Betalingsadresse
  4. E-mailadresse
  5. cvr nummer (kun erhvervskunder)
  6. EAN nummer (kun erhvervskunder)
  7. For bestillinger vi modtager fra dig telefonisk vil der blive skrevet en håndskreven bestillingsseddel med flere af ovennævnte oplysninger.
  8. Data indsamlet ifm. vores brug af cookies – Vil du vide mere om disse cookies og hvordan du fjerner dem? Klik her.

2) Sikkerhed

Vi benytter anerkendt software i vores bogholderi, til fakturering, til Nyhedsbreve mm og der foreligger godkendte aftaler med disse udbydere omkring sikker opbevaring af dine data.

3) Opbevaringsperiode

Vi gemmer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at kunne behandle din ordre eller yde anden aftalt service.
Data som indgår som en del af vores bogføring opbevares så længe der er krav herom i henhold til regnskabsloven.
Håndskrevne bestillingssedler som ikke indgår som en del af bogføringen (kontantbetalinger) arkiveres i tillukket boks i personalerum, og disse sendes til sikkerhedsmarkulering med jævne mellemrum. Det samme er gældende for ”køresedler” fra Euroflorist ordre.

4) Formål med data

Vi bruger de data du giver os til forskellige formål

  1. For at kunne levere din bestilling
  2. Vi vil gerne sende dig Nyhedsbreve pr. email eller SMS vedr. nye produkter eller arrangementer – du kan til enhver tid afmelde disse i bunden af den email du får eller ved at sende en tom SMS retur.
  3. Du kan tilmelde dig vores Nyhedsbrev på vores hjemmeside – vi beder kun om din emailadresse og du kan evt. oplyse dit navn, men det er ikke påkrævet.
  4. I forbindelse med at vi udstiller på en messe eller tilsvarende kan vi have konkurrencer hvor vi beder om din email adresse og dit mobiltelefonnummer for at vi kan kontakte dig hvis du bliver udtrukket som vinder. Hvis du ikke ønsker at vi skal sende dig Nyhedsbreve herefter, skal du blot undlade at sætter kryds herfor.

5) Tredjepart

Vi indsamler ikke data fra tredjepart. I visse særlige tilfælde kan vi dele data med virksomheder som vi samarbejder med, også kaldet tredjepart, for at kunne behandle din bestilling.

6) Tredjeparts websites

Vores website kan indeholde links til andre websites. Vi har ingen indflydelse på disse sites og ej heller kendskab til hvordan disse virksomheder behandler data. Vi anbefaler derfor at du først læser deres Privatlivspolitik inden du bruger dem.

7) Ændring af Privatlivspolitikken

For at kunne informere dig bedst muligt om brugen af persondata, opdaterer vi af og til denne privatlivspolitik. Vi anbefaler derfor at du regelmæssigt læser den.

8) Se, ændre, slette data eller andre spørgsmål?

Du kan sende en anmodning om at se, ændre, slette eller overføre din persondata. Du kan for eksempel tjekke om dine data er korrekte. Vil du gerne vide hvilke oplysninger du har givet os lov til at bruge eller vil du begrænse brugen? Har du spørgsmål angående denne Privalivspolitik kan du kontakte os på post@butikprik.dk eller pr. brev til:

Butik Prik
Lundevej 4
5700 Svendborg

9) Klage

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail til dt@datatilsynet.dk

  

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere